O mașină arde în Pasajul Unirii! Traficul în zonă este complet blocat – FOTO/VIDEO

Panică în Pasajul Unirii din București. O mașină a luat foc, iar pasajul s-a umplut cu fum. Poliția a oprit traficul pe ambele sensuri.

UPDATE 10:22 Șeful DSU, secretarul de stat Raed Arafat, a precizat, într-o intervenție telefonică la Antena 3, că, la acest moment, incendiul este lichidat.

„Se continuă cu evacuarea fumului din tunel. Când totul este sigur, se vor întoarce persoanele să-și recupereze mașinile. (…) Ventilatoarele din tunel funcționează”, a adăugat Arafat.

Prima mașină de intervenție a pompierilor nu a intrat în tunel din cauza fumului, vizibilitatea fiind zero, și nu din cauza regimului de înălțime, potrivit șefului DSU.

„Nu avem persoane rănite, pompierii au verificat fiecare mașină”, a mai spus Arafat, care a precizat că intervenția se va încheia în scurt timp.

UPDATE 10:15 Toate persoanele au fost evacuate din pasaj.

În mașina care a luat foc se aflau doi adulți și un copil.

Știre inițială

Trafic blocat marți dimineață în centrul Bucureștiului din cauza unui incendiu care s-a produs în pasajul Unirii. Un autoturism a luat foc.

Pompierii încearcă să stingă focul.

Prima mașină de pompieri care a ajuns la intervenție nu a putut intra în pasaj deoarece era prea înaltă.

Acționează cinci autospeciale de stingere și echipaj SMURD.

„Intervenim pentru stingerea unui incendiu produs în pasajul Unirii. Arde un autoturism, cu degajări mari de fum. Nu sunt victime până în acest moment. Acţionează 5 autospeciale de stingere, SMURD”, se arată într-un mesaj al ISU.

Foto: Facebook / Info Trafic Bucuresti si Ilfov

 

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati