O mașină de poliție a lovit un biciclist pe o stradă din București – FOTO

O maşină de poliţie aflată în misiune a intrat în coliziune, marţi, cu o bicicletă condusă de un bărbat în vârstă de 65 de ani, pe Calea Văcăreşti din Capitală. Calea de rulare a tramvaielor este restricţionată pe ambele sensuri de circulaţie.

În jurul orei 14:40, Brigada Rutieră a fost sesizată prin apel 112 cu privire la producerea unui accident rutier pe Calea Văcărești.

Conducătorul unei autospeciale de poliţie care se deplasa pe calea de rulare a tramvaiului pe Calea Văcăreşti dinspre Piaţa Sudului către Splaiul Unirii, având în funcţiune sistemele acustice şi luminoase, când a ajuns în zona Sun Plaza a intrat in coliziune cu o bicicletă condusă de un bărbat în vârstă de 65 de ani, care se deplasa în aceeaşi direcţie şi ar fi efectuat virajul la stânga, potrivit unui comunicat al Biroului de presă al Brigăzii Rutiere.

În urma impactului, autospeciala de poliţie a ricoşat în gardul de protecţie care separa linia de tramvai de partea carosabilă şi într-un autovehicul, condus de un bărbat în vârstă de 42 de ani, care se deplasa pe sensul opus de circulaţie.

Foto: Facebook / Info Trafic Bucuresti si Ilfov

Calea de rulare a tramvaielor este restricţionată pe ambele sensuri de circulaţie

”În urma accidentului, a rezultat rănirea biciclistului, care a fost transportat la Spitalul Bagdasar. Conducătorii autovehiculelor au fost testaţi cu aparatul alcooltest, rezultatele fiind 0″, arată sursa citată.

Calea de rulare a tramvaielor este restricţionată pe ambele sensuri de circulaţie.

În continuare se efectuează cercetări în vederea stabilirii cu exactitate a cauzelor şi împrejurărilor producerii accidentului rutier.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati