O nouă avarie la rețeaua de termoficare din București: ce sectoare sunt afectate

Compania Municipală Termoenergetica București a anunțat o nouă avarie la CET SUD Elcen. Prin urmare, o bună parte dintre bucureștenii se confruntă cu lipsa apei calde și a căldurii. Găsiți AICI lista zonelor afectate.

Termenele de reparare a avariilor sunt estimate în funcție de sector, astfel bucureștenii putând beneficia de apă caldă sau căldură fie de la 13:00, fie de la 18:00, fie de la 24:00.

Echipele Companiei Municipale Termoenergetica Bucureşti S.A. lucrează pentru remedierea în cel mai scurt timp a tuturor lucrărilor. Sistemul de monitorizare a parametrilor tehnici – SCADA deţine date (informaţii transmise în timp real dispeceratelor de sector) pentru un număr de 836 din totalul celor 1027 puncte termice aflate în exploatarea Companiei Municipale Termoenergetica Bucureşti S.A. (CMTEB).

Termoenergetica pune la dispoziție și numere de telefon la care puteți suna, în cazul în care aveți probleme cu furnizarea agentului termic, dar nu vă regăsiți pe listă: TELVERDE – 0800820002 (apel gratuit) și 0319442.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati