NEWS ALERT O nouă avarie pe Magistrala I Sud, aproximativ 100 de blocuri din Sectorul 2 fiind afectate. Termoenergetica a început lucrările de reparații

Aproximativ 100 de blocuri din Sectorul 2 al Capitalei au rămas fără apă caldă până la finalul săptămânii, din cauza unei avarii pe Magistrala I Sud. Termoenergetica a început lucrările de reparații.

Compania Municipală Termoenergetica Bucureşti anunţă, joi, că din cauza unei noi avarii produse la Magistrala I Sud, cu diametrul de 800 mm, în zona Străzii Vulcanei, furnizarea agentului termic pentru apă caldă către un număr de aproximativ 100 de blocuri va fi sistată până în data de 21 aprilie.

Potrivit unui comunicat de presă, au fost deja începute în regim de urgenţă manevrele tehnice de închidere, de golire, precum şi cele de aerisire şi urmează să fie realizate sudurile pentru reparaţia avariei.

CMTB reaminteşte că, în cursul acestei săptămâni, pe aceeaşi porţiune de conductă s-a produs o altă avarie. Reţeaua de termoficare din zonă a fost dată în exploatare în anul 1984, având peste 40 de ani de utilizare.

„Dispeceratele Companiei Municipale Termoenergetica Bucureşti şi echipele de intervenţie lucrează în regim permanent pentru soluţionarea problemelor apărute. Pe măsură ce intervenţiile se finalizează, punctele termice vor fi repuse în funcţiune mai repede decât termenul estimat”, se arată în comunicatul citat.

Clienţii au la dispoziţie informaţii prin mesajele preînregistrate la numărul de telefon 031.9442 sau alte detalii la 0800.820.002, precum şi prin aplicaţia Termoalert.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati