O nouă bază sportivă a fost inaugurată în Sectorul 3

Primarul Sectorului 3, Robert Negoiţă, a inaugurat vineri o nouă bază sportivă pe Drumul Lunca Vişagului. Cu această ocazie, a avut loc un meci amical de fotbal între echipa Primăriei Sectorului 3 şi o echipă compusă din cetăţeni ai Sectorului 3, precum şi două partide de tenis de masă între Robert Negoiţă şi doi cetăţeni.

„Aşa cum am mai spus suntem focusaţi pe acest domeniu atât de important care este sportul. Încă o bază sportivă inaugurată de Primăria Sectorului 3 unde cetăţenii pot veni gratuit să facă sport în condiţii foarte bune. Ne-am hotărât să promovăm sportul din toate punctele de vedere şi vă mulţumesc tuturor că sunteţi aici să ne sprijiniţi în demersul nostru. Vom avea un site dedicat numit Sport3.ro şi avem deja activă secţiunea din cadrul site-ului primăriei, https://sport3.primarie3.ro/, care funcţionează fix în ideea de a încuraja sportul şi de a promova bazele noastre sportive. De aceea anunţăm cu această ocazie că vom avea competiţii în sectorul 3 pe cel puţin patru domenii pentru că avem nevoie cu toţii de sport”, a declarat primarul Sectorului 3, Robert Negoiţă.

Primarul a jucat în echipa primăriei în prima repriză şi le-a înmânat la final cetăţenilor diplome de participare şi i-a invitat să fie alături de evenimentele sportive viitoare organizate de Primăria Sectorului 3.

Evenimentul face parte dintr-o serie de manifestări sportive intitulată „Sport3”, iniţiată de Primăria Sectorului 3 cu scopul promovării bazelor sportive nou construite, în acest an, în diferite zone, dedicate cetăţenilor Sectorului 3 şi încurajării practicării sportului în aer liber.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati