O nouă creşă a fost inaugurată în Sectorul 4 – FOTO

O nouă creşă a fost inaugurată, miercuri, în Sectorul 4. Cu această ocazie, primarul Daniel Băluţă a punctat că numărul de locuri în aceste unităţi este insuficient şi că autoritatea locală va lua măsuri pentru creşterea lui.

„Cele 1.100 de locuri pe care le avem în creşele din Sectorul 4 sunt complet insuficiente. În Sectorul 4 s-au mutat extrem de mulţi tineri, în Sectorul 4 sunt foarte mulţi copii şi este firesc ca şi noi să fim alături de părinţi, de tinerele familii şi de copii şi de aceea ne-am propus ca în următorii ani să dublăm numărul de locuri pe care îl avem.

  • Astăzi am făcut un pas important şi am deschis această creşă, „Unicornul fermecat”. Peste două săptămâni vom deschide o altă creşă. Lucrăm deja la o a treia creşă, astfel încât sper ca la finele anului 2025 să atingem obiectivul pe care ni l-am propus în comunitatea noastră şi anume acela de 2.000 de locuri. Ne dorim ca numărul familiilor tinere şi al copiilor sa fie din ce în ce mai mare şi să îl majorăm la 3.000-4.000 de locuri”, a spus Daniel Băluţă, miercuri, cu prilejul inaugurării Creşei „Unicornul fermecat”.

Sunt lucrări la nouă unităţi şcolare în Sectorul 4

În altă ordine de idei, el a menţionat că autoritatea locală derulează lucrări la nouă unităţi şcolare, majoritatea grădiniţe, cărora li s-a dublat sau triplat capacitatea şi a precizat că acestea vor fi deschise într-o lună şi jumătate.

Daniel Băluţă a menţionat că în cazul a trei dintre acestea reabilitarea a presupus demolarea lor, deoarece a fost mai ieftină decât consolidarea.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati