O nouă creșă și grădiniță, inaugurate în Sectorul 3

Primarul Sectorului 3, Robert Negoiță a inaugurat, luni, un nou corp de clădire, construit în curtea Grădiniței nr. 70, care va găzdui o creșă și o grădiniță. La eveniment a fost invitat și ministrul Educației Sorin Cîmpeanu.

„Suntem bucuroși că putem oferi copiilor din Sectorul 3 un alt spațiu generos dedicat educației. Așa cum am promis, la fiecare două săptămâni, inaugurăm câte o extindere de creșă și grădiniță pentru că ne dorim și vom reuși astfel să onorăm absolut toate cererile de locuri din partea părinților din Sectorul 3. Avem aici un corp de clădire construit de la zero în care vor putea învăța de două ori mai mulți copii ca până acum. Pe de altă parte aș vrea să se știe că nu toți directorii de grădinițe din Sectorul 3 sunt dedicați ca la această grădiniță. Unii postează anunțuri pe la aviziere în care afirmă neadevăruri despre stadiul acestor noi construcții. Noi, primăria am finalizat și predat grădinițelor toate aceste spații de învățământ și este în resposabiliatea lor să obțină acreditările și avizele pentru activitatea educativă”, a declarat primarul Robert Negoiță.

Mi-aș dori să aibă și alte primării ritmul dumneavoastră de lucru și sunt încântat să particip la aceste inaugurări care iată se întâmplă așa cum ați promis”, a spus ministrul.

Detalii despre noua clădire

Noua clădire are o suprafață 1800 mp, va găzdui 195 de copii împărțiți în 3 grupe, la parter, de câte 10 antepreșcolari și 9 grupe la etajele 1 și 2, totalizând 165 de preșcolari.

Deschiderea noului corp de clădire face parte dintr-o serie începută în urmă cu o lună și jumătate și în care, la fiecare două săptămâni, în ziua de luni, primarul Robert Negoiță deschide câte o nouă creșă și grădiniță pentru copiii din Sectorul 3.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati