O nouă ediţie a „Cupei Titan”, pe 20 iulie, pe lacul Titan din parcul Alexandru Ioan Cuza

Practicanţii de caiac-canoe, sportivi de performanţă sau amatori, sunt aşteptaţi la o nouă ediţie a „Cupei Titan”, competiţie cu tradiţie în Sectorul 3. Competiţia va avea loc pe 20 iulie, pe lacul Titan din parcul Alexandru Ioan Cuza.

Probe la start

Iubitorii acestui sport nautic se vor putea întrece la şase categorii de concurs, printre care şi cea de para-canoe:

1. Caiac sprint 200 m, pentru sportivii de performanţă, masculin şi feminin: K1 U12, K1 cadeţi (13-14 ani), K1 juniori 2 (15-16 ani), K1 juniori 1 (17-18 ani) şi K1 seniori (19-35 ani);

2. C1 canoe, juniori, masculin şi feminin;

3. Para-canoe, masculin şi feminin;

4. Caiac tură amatori, 1000 m, K1 tură open, 19 ani +, masculin şi feminin;

5. Dragon boat mixt, 200 m;

6. Vâsleşte fără padelă, open, masculin şi feminin.

Cursa de para-canoe, pregătire pentru o premieră naţională

Sportivii paralimpici care se vor alinia la start, pentru para-canoe, se pregătesc pentru a participa la prima probă oficială din cadrul campionatului naţional.

Modalitatea de înscriere la concurs

Înscrierea la toate categoriile de concurs este gratuită, atât pentru copii, cât şi pentru adulţi. Formularul de înscriere, programul şi toate detaliile evenimentului se găsesc pe pagina competiţiei, aici.

O comunitate de caiac-canoe puternică

„Cupa Titan” a fost creată de Asociaţia Club Sportiv Nautic Titanii pentru a promova şi dezvolta comunitatea de caiac-canoe din zona Bucureşti. În cadrul competiţiei, sportivii de performanţă au posibilitatea de a-şi testa nivelul de pregătire pentru campionatele naţionale. În acelaşi timp, cursele dedicate sportivilor amatori au ca scop creşterea popularităţii acestei discipline în rândul publicului larg, prin promovarea beneficiilor pe care le oferă.

„Cupa Titan” face parte din „Campioni în caiac – Titan”, proiect finanţat de Primăria Sectorului 3, prin fonduri nerambursabile de la bugetul local.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati