O nouă ediție a evenimentului #TotulPentruCasaTa, la Romexpo, în perioada 23 – 26 martie – VIDEO

Evoluția sectorului home & deco este prezentată la #TotulPentruCasaTa2023 de la ROMEXPO, care organizează o nouă ediție a evenimentului în perioada 23 – 26 martie. Târgul va prezenta evoluția sectorului home & deco și tendințele care vor domina în perioada următoare.

Târgul Construct Ambient Expo se va desfășura în perioada 23 – 26 martie 2023, in pavilionul B2 din Centrul Expoztional Romexpo.

Expoziția prezintă tehnologii, echipamente, utilaje și materiale pentru construcții, amenajări interioare și exterioare, decorațiuni și piscine.

PROGRAM DE VIZITARE

  • 23 – 25 martie (joi – sâmbată): în intervalul orar 10:00 – 18:00
  • 26 martie (duminică): în intervalul orar 10:00 – 16:00

În aceeași perioadă cu Construct Ambient Expo, se vor desfășura alte trei evenimente specializate ROMTHERM – Expoziția internațională pentru instalații, echipamente de încălzire, răcire și de condiționare a aerului, MOBILA EXPO – Târg de mobilă si EXPO FLOWERS & GARDEN – Expoziția internațională de flori, amenajări peisagistice, horticultură și grădinărit.

Astfel, ROMEXPO îi așteaptă pe cei interesați la #MobilaExpo2023 cu soluții complete de design interior și cu mega promoții valabile doar pe perioada târgului.

PROGRAM DE VIZITARE

  • 23 – 25 martie, în intervalul orar 10:00 – 18:00
  • 26 martie, în intervalul orar 10:00 – 16:00
  • Expozanții înscriși până la această dată anunță prețuri imbatabile la produsele și serviciile pe care le prezintă la târg. Mai mult decât atât, pe durata celor 4 zile, aceștia oferă vizitatorilor consultanță gratuită pentru planurile de construcție și amenajare a oricărui tip de spațiu.

 

 

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati