O nouă ediţie a „Târgului Anticarilor”, de joi până duminică, în Parcul Obor

O nouă ediţie a „Târgului Anticarilor”, la care şi-au anunţat participarea peste 70 de expozanţi de pe teritoriul întregii ţări şi din Capitală, se va desfăşura, de joi până duminică, în Parcul Obor.

La standurile deschise pe aleile parcului vor fi expuse obiecte de artă şi piese de anticariat, dintre cele mai diverse: costume vechi, picturi, gravuri, sculpturi, mobilier, numismatică, cărţi şi publicaţii, fotografii şi multe altele.

Inedit, o expoziție de pictură

Un element inedit al acestei ediţii, organizată de Centrul Cultural UNESCO Mihai Eminescu, este prezentarea unei expoziţii de pictură, realizată de artişti plastici consacraţi, intitulată „Răsărit la Marea Neagră”, care va fi vernisată sâmbătă, de la ora 18,00, la Galeria 2 Art de la parterul Primăriei Sectorului 2.

Lucrările au fost realizate în cadrul unei tabere internaţionale de creaţie la care au participat artişti plastici din România, Republica Moldova, Ucraina şi Bulgaria.

Programul de vizitare al târgului este între 10,00 şi 20,00, în acest interval existând şi numeroase surprize pentru toate vârstele: statui vivante, animatori care vor modela şi oferi copiilor prezenţi baloane şi, desigur, tradiţionala muzică de promenadă prezentată live de o fanfară, precizează organizatorii.

Intrarea publicului este liberă, atât la galeria de artă, cât şi la târgul de obiecte de anticariat.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati