O nouă librărie Cărturești s-a deschis în Veranda Mall din Capitală

Pe 26 septembrie s-a deschis o nouă librărărie în București, la primul etaj al Veranda Mall.

„Cărturești Veranda este o continuare a eforturilor noastre de a ajunge mai aproape de cititori, deschizând în cartierele Bucureștiului spații prietenoase, care încurajează lectura și socializarea în jurul cărților și al obiectelor frumoase. Librăria din Veranda Mall își propune să fie un loc de întâlnire pentru comunitatea de cititori din zona Obor, un spațiu pentru timpul liber petrecut aproape de casă”, transmite librăria.

La deschidere, primii 500 de clienți au primit un magnet Cărturești în ediție limitată, cu mesajul “În această casă se citește”.

Noul Cărturești măsoară 310mpși găzduiește pe rafturi peste 18.000de titluri de carte, muzică și film, dar și o selecție specială de ceaiuri, accesorii, jocuri și jucării, papetărie și decorațiuni.

Amenajarea librăriei este semnată de biroul de arhitectură Square One, care a realizat și conceptul altor spații Cărturești din București, Constanța, Brașov sau Iași. Și în acest caz, accentul a fost pus pe crearea unui spațiu prietenos de interacțiune cu cartea și obiectele culturale.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati