O nouă linie de autobuz în Bucureşti, în Sectorul 2: ”Deja autobuzul 383 face probe!”

0
689

Locuitorii din cartierele Ion Creangă şi Baicului, din Sectorul 2, vor avea o nouă linie de autobuz care să lege cele două cartiere. 

„Locuitorii din zona Creangă mi-au semnalat o problemă cu care se confruntă de ani de zile: lipsa transportului în comun. Mi-au trimis o petiţie, iar eu am preluat doleanţele lor şi am transmis Societăţii de Transport Bucureşti (STB) că trebuie să analizeze situaţia expusă”, a explicat preşedintele PNL Sector 2, Monica Anisie, pe pagina sa de Facebook.

După discuţii cu reprezentanţii STB, aceştia au fost de acord să înfiinţeze o nouă linie de transport în comun.

Autobuzul 383 face probe!

„Alături de viceprimarul Capitalei, Stelian Bujduveanu, şi de directorul general al STB, Daniel Istrate, precum şi de consilierii locali PNL, Silviu Feroiu şi Alexandru Dinu, m-am întâlnit cu cetăţenii din cartierul Creangă, Sector 2, şi le-am arătat că deja autobuzul 383 face probe! Sărbătorile de anul acesta vin cu un cadou pentru locuitorii din zonă: o linie de autobuz atât de necesară lor, precum şi renovarea staţiilor STB din zona Andronache.

Şi nu este o soluţie de sezon, ci modul firesc în care problemele la noi în Sectorul 2 îşi pot găsi cu promptitudine rezolvarea”, a mai scris Monica Anisie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.