O nouă linie de autobuz pentru Cartierul Greenfield

Ca urmare a deciziei Asociației de Dezvoltare Intercomunitară pentru Transport Public București – Ilfov (TPBI), privind optimizarea rețelei de transport public, în corelare cu cerințele actuale de mobilitate, începând de luni, 15.03.2021, va fi înființată o nouă linie de autobuz în Cartierul Greenfield.

Linia de autobuz va avea indicativul 203 și va funcționa între terminalele “Greenfield“ și “Piața Presei“, pe următorul traseu: Aleea Teişani, bretea Pasaj Otopeni, DN1, cu întoarcere pe bretelele Pasajului Otopeni, DN1, Şos. Bucureşti-Ploieşti, Bd. Mărăşti, terminal „Piața Presei”, cu întoarcere pe Bd. Mărăşti, Şos. Bucureşti-Ploieşti, bretea Pasaj Otopeni, Aleea Teişani.

Titlurile de călătorie pot fi achiziționate de la centrele de vânzare situate în Piața Presei și în zona Aeroportului Băneasa, precum și prin intermediul platformelor electronice de plată (SMS și BPay).

Programul de circulație și stațiile de pe traseul liniei 203 vor putea fi accesate la acest link: http://stbsa.ro/ora_statii.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati