O nouă problemă în București. Toaletele publice vor fi închise

După gunoaie și iarbă plină de căpușe, în București a apărut o nouă problemă. Toaletele publice vor fi închise. Așa că, la nevoie, ori ne întoarcem acasă, ori mergem la un restaurant.

Primăria București are datorii de milioane de lei către firma care administra toaletele publice din Capitală, astfel că cele mai multe au fost deja închise și sigilate, relatează observatornews.

„Închis temporar”, asta va scrie pe 100 din cele 130 de toalete publice din Bucureşti. Restul de 30 ar putea funcţiona în continuare însă cel mai probabil vor fi administrate de primăriile de sector.

Primăria Bucureşti promite noi toalete ecologice în Capitală

Fără să spună dacă va plăti datoriile către firma cu care are acum contract, municipalitatea promite unul nou, pe bani mai puțini. Ar urma să fie valabil până în octombrie anul acesta, pentru alte 130 de toalete ecologice.

„Conform contractului care urmează a fi încheiat, cu valabilitate până în data de 10.10.2021, vor fi asigurate în oraș un număr de 64 de toalete ecologice mobile, 46 de toalete ecologice mobile pentru persoane cu dizabilități fizice și 18 toalete automate racordabile”, este mesajul transmis de reprezentanții Primăriei București.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati