O nouă serie de tratamente de deratizare în spațiile verzi, tenerurile și subsolurile blocurilor din București

Primăria Municipiului București va aplica al cincilea tratament de deratizare pe toate spațiile verzi și terenurile aflate în proprietatea instituțiilor locale, precum și pe terenurile aferente depourilor STB, potrivit unui comunicat de presă. De asemenea, se continuă activitatea de deratizare în toate subsolurile blocurilor de locuințe , mai spune sursa citată.

Acțiunea se va face prin Compania Municipală Eco Igienizare, în perioada 04 – 31 octombrie 2021.

De asemenea, în aceeași perioadă, angajații companiei vor aplica și al doilea tratament de deratizare în spațiile interioare ale clădirilor care aparțin instituțiilor publice și entităților subordonate Primăriei Municipiului București, în subsoluri și în spatiile tehnice, de producție și supraterane ale acestora, mai spune sursa citată.

Totodată, operatorii CMEIB S.A. continuă activitățile de deratizare, care se desfășoară conform calendarului stabilit, în toate subsolurile blocurilor de locuințe de pe teritoriul Municipiului București.

Pentru tratamentele de deratizare pe spațiile exterioare se folosește substanța RACUMIN PASTE, care este amplasată în stații de intoxicare din PVC, iar pentru tratamentele din spațiile interioare, subsoluri și rețele de termoficare se folosește substanța AGRORAT VAX BLOCKS.

Compania Municipală Eco Igienizare București poate fi contactată la numărul de Dispecerat 24/24 – 0752.041.898 și pe adresa de mail sesizări@cmeib.ro pentru sesizări și reclamații, se mai menționează în comunicat.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati