O polițistă din București a salvat o tânără bătută cu bestialitate la o stație de metrou

0
1156

O poliţistă din Bucureşti, care se îndrepta spre serviciu, a salvat o fată care era bătută cu bestialitate de un bărbat. Incidentul s-a produs la staţia de metrou Constantin Brâncoveanu, relatează Poliția Română, într-o postare pe Facebook.

Poliţista a fost şi ea lovită, înainte ca bărbatul să fie imobilizat cu ajutorul unui poliţist aflat în timpul liber.

„Ora 07.00, staţia de metrou Constantin Brâncoveanu. Lume multă şi grăbită. Printre aceste persoane şi Violeta, colega noastră care lucrează la structura de relaţii publice a Poliţiei Române.

În toată agitaţia şi zgomotul stradal au început să se audă strigătele disperate ale unei fete”, au scris oficialii MAI.

”S-a aruncat spre agresor oprind acțiunea acestuia asupra fetei”

Poliţista s-a îndreptat spre locul de unde se auzeau strigăte de ajutor.

”A văzut o fată culcată la pământ şi lovită cu bestialitate de un bărbat. Rapid şi-a făcut loc printre cei care se grăbeau spre gura de metrou şi s-a aruncat spre agresor oprind acţiunea acestuia asupra fetei. În cădere l-a prins de o mână şi a încercat să îl imobilizeze. Bărbatul s-a smucit şi a reuşit să se ridice”, au mai povestit oficialii ministerului.

Bărbatul a lovit şi poliţista care încerca să-l oprească, dar aceasta a reuşit într-un final să-l ţină la o distanţă la care agresorul să nu mai fie periculos.

”Bărbatul, cunoscut cu afecţiuni psihice, a fost în cele din urmă imobilizat şi cu ajutorul unui alt poliţist aflat în timpul liber. După finalizarea intervenţiei şi conducerea acestuia la secţia de poliţie, colega noastră s-a îndreptat către locul de muncă (…) Pentru implicare şi pentru faptul că nu ai rămas nepăsătoare, îţi mulţumim”, se mai arată în postare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.