O rețea de clinici dentare din București se extinde și peste hotare, în Londra

0
76

Clinicile Dentare Dr.Leahu anunță deschiderea primei clinici în afara ţării, la Londra. Implant Expert Liverpool Street își începe activitatea astăzi, urmând standardul de servicii al rețelei care cuprinde toate specializările, precum și imagistică și chirurgie.

Investiția realizată până în prezent pentru one-stop-shop-ul de la Londra a fost de 400 000 lire sterline și a fost susținută din suma atrasă în urma emisiunii de obligaţiuni pe Sistemul Multilateral de Tranzacționare al Bursei de Valori București.

Noua clinică din Londra, situată pe Str. Widegate, nr.22-23, E1 7HP și a cărei amenajare a durat 4 luni, are 4 cabinete complet echipate și un centru de radiologie cu aparat 3D.

Echipa locală, în formare, numără 12 persoane, dintre care 6 medici și 3 asistente, și este pregătită pentru a le oferi pacienților toate opțiunile de tratament în condiții de maximă siguranță, accentul fiind pus, ca în clinicile din țară, pe multidisciplinaritate și utilizarea tehnologiilor disponibile.

Principalele linii de servicii vor fi: implanturi dentare, dinți ficși într-o zi, estetică dentară, aparate dentare, albire dentară profesională, chirurgie orală, tratament parodontită, radiologie digitală. Managerul de clinică va primi, de asemenea, sprijin operațional și din România, întreaga echipă de peste 350 de specialiști fiind disponibilă pentru a simplifica procesul de dezvoltare.

„Stomatologia românească are, în prezent, un standard de excelență în serviciile și experiența oferite pacienților. Profesionalismul, competențele, adopția ultimelor tehnologii, cazuistica și deschiderea antreprenorială ne plasează la un nivel cel puțin egal cu al oricărei țări dezvoltate. Am dorit să exportăm rețeta care a stat la baza dezvoltării noastre – servicii moderne, rapide, personalizate și eficiente, realizate printr-o abordare integrată de competențe – către piețe cu potențial mare, iar după o prospectare atentă, clinica din Londra a devenit prima noastră investiție internațională. Avem oportunitatea de a-i aduce împreună pe specialiștii noștri alături de cei din Marea Britanie și de a construi pentru binele pacienților. În aceeași măsură, ne urmăm misiunea de a veni aproape de pacienții români de pretutindeni, iar în Londra avem o comunitate închegată care, într-o mică măsură, ne accesa deja serviciile la venirea temporară în țară.”, declară Ionuț Leahu, CEO și fondator al Clinicilor Dentare Dr.Leahu.

Pentru mai multe detalii despre Implant Expert Liverpool Street, vă rugăm accesați: https://implantexpert.co.uk/.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.