O româncă, implicată în spargerea casei unei vedete TV din Italia

2
193
politia

O româncă de 28 de ani făcea parte dintr-o bandă de spărgători de locuințe care au dat lovitura inclusiv în casa vedetei TV Diletta Leotta din Milano.

Românca (MRA- o româncă de 28 de ani) împreună cu alți patru suspecți, sunt bănuiți că ar fi dat mai multe spargeri în locuințe din centrul orașului italian Milano, potrivit stiridiaspora.ro, citat de antena3.ro.

Hoții au dat inclusiv o lovitură de 150.000 de euro în data de 6 iunie anul trecut, când i-au spart casa vedetei TV Diletta Leotta.

În timp ce doi dintre ei (românca împreună cu o altă femeie, de naționalitate sârbă, în vârstă de 24 de ani) aveau rolul de a-i alerta pe spărgători, rămânând pe stradă și în contact telefonic permanent cu complicii lor, alți trei ( sârbii KS de 44 de ani și MS de 24 de ani și croatul RL 26 ani) au intrat în apartament, după ce au forțat o ușă poziționată pe palierul etajului superior care oferă acces la acoperiș și apoi au coborât prin balcon.

Odată ajunși în interior, au furat tot ce au găsit de valoare: ceasuri scumpe, genți, bijuterii și bani totalizând o sumă de 150.000 de euro.

Întreaga secvență a fost filmată de camerele de supraveghere video din afara clădirii. Anchetatorii au identificat astfel autorii furtului. Conform investigațiilor, cei cinci sunt specializați în astfel de lovituri.

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.