O stradă din Sectorul 5 a fost transformată în cimitir de mașini. Pietonii nu pot circula în siguranță – FOTO

Mașinile parcate de un bărbat pe o stradă din Sectorul 5 fac ca acesta să fie extrem de nesigură pentru cei ce locuiesc aici. Mai mult, pietonii sunt forțați să circule pe mijlocul străzii și să se ferească de mașinile care trec foarte aproape de ei.

Autoritățile încearcă să remedieze situația însă procedurile durează foarte mult.

Pe o stradă a Sectorului 5 din Capitală un bărbat a depozitat zeci de automobile transformând astfel locul într-un adevărat cimitir de mașini, după cum relatează Digi24.

Cele mai multe din acestea nu sunt funcționale și au fost abandonate pe trotuar. Acest lucru face ca oamenii din zonă să întâmpine dificultăți deoarece trebuie să meargă pe mijlocul străzii.

Foto: captura Digi24

Primăria l-a somat pe acesta să mute mașinile de mai multe ori. Au fost de asemenea deschise numeroase dosare pentru a ridica autoturismele însă lucrurile nu s-au schimbat. Procedurile sunt foarte îndelungate iar pentru a scăpa de autorități bărbatul mută mașinile câte doi metrii însă pe aceeași stradă.

Trotuarele sunt blocate, pietonii circulă pe străzi

Locul a ajuns să semene mai mult cu o curte a unui centru de dezmembrări, iar pietonii sunt nevoiți să circule pe carosabil.

În plus, acest lucru reprezintă o problemă și pentru șoferii care trebuie să se ferească pietonii.

Foto: captura Digi24

Cei ce stau în zonă spun că le este extrem de incomod pentru că trebuie să meargă cu cei mici pe mijlocul drumului. Oamenii au depus mai multe plângeri pe această temă la Primărie. Până în momentul de față a fost ridicată o singură mașină, iar pentru restul s-au trimis somații. Mare parte din mașinile depozitate pe stradă nu au fost înmatriculate, motiv pentru care procedura de ridicare a acestora este mai dificilă și durează mai mult.

Proprietarul a fost amendat de autorități o singură dată. Poliția Locală îl poate sancționa pe acesta doar în momentul în care mașina este ridicată, iar amenda este cuprinsă între 1000 și 2000 de lei.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati