ULTIMA ORĂ / O tânără a căzut pe șinele de la stația de metrou Piața Unirii. Conductorul a reușit să oprească trenul la timp

0
14798

O tânără a fost la un pas de moarte după ce a căzut, marți dimineața, pe șinele de stația de metrou Piața Unirii. Conductorul a reușit să oprească metroul la timp, iar fata nu a suferit răni grave.

Tânăra a căzut în fața trenului, pe sensul de mers spre Pipera, conform Observator News. Din fericire, conductorul a reușit să oprească metroul la timp iar fata nu a suferit răni grave.

„La data de 17 octombrie 2023, Direcția Generală de Poliție a Municipiului București – Brigada de Poliție pentru Transportul Public a fost sesizată, telefonic, de către Dispeceratul Metrorex și, ulterior, prin apel 112, cu privire la faptul că, într-o staţie de metrou, din Sectorul 3, o persoană ar fi căzut pe calea de rulare a metroului, în timp ce acesta intra în stație.

Polițiștii, precum și echipajele de prim-ajutor, sosite la fața locului, au intervenit și au extras persoana, din calea de rulare, constatându-se faptul că era conștientă, aceasta fiind transportată la o unitate medicală, pentru îngrijiri de specialitate.

Cercetările sunt continuate de Brigada de Poliție pentru Transportul Public – Serviciul Poliției Metrou, în vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care s-a produs evenimentul”, a transmis, marți, Poliția Capitalei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.