O tânără a fost reținută pentru înșelăciune cu bijuterii

Poliţişti din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 4, au pus în aplicare, marți, două mandate de percheziţie domiciliară, în judeţul Dâmboviţa, într-un dosar privind săvârşirea infracţiunii de înşelăciune.

La data de 16 februarie, poliţişti din cadrul Secţiei 15 au fost sesizaţi de către o femeie cu privire la faptul că, în aceeaşi zi, în jurul orei 12.00, în timp ce se afla pe o alee din sectorul 4, o femeie necunoscută, sub pretextul că îi dă pomană, i-a oferit mai multe gablonţuri în schimbul bijuteriilor pe care aceasta le purta.

În urma cercetărilor, poliţişti au identificat o tânără de 18 ani, bănuită de comiterea faptei.

În urma probatoriului administrat, în sarcina bănuitei s-a reţinut că la data de 16 februarie, în jurul orei 12.00, i-ar fi dat persoanei vătămate mai multe bijuterii din metal galben comun, apoi i-ar fi cerut să îşi scoată bijuteriile, determinând-o să le pună într-un serveţel, pentru a le descânta. Ulterior, după plecarea acesteia, persoana vătămată a constatat că în acel şerveţel nu mai erau bijuteriile sale, ci mai multe hârtii împăturite.

Cercetările sunt continuate sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 4, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de înşelăciune, cu cea în cauză în stare de reţinere, urmând a fi prezentată magistraţilor cu propunere legală.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati