O tânără din București a furat bani de la părinți și i-a înlocuit cu falsuri. Totul a ieșit la iveală când părinții au vrut să vândă valuta

O tânără de 24 de ani a fost reţinută, după ce a sustras bani din locuinţa părinţilor şi i-a înlocuit cu bancnote falsificate. Fapta a fost depistată când părinţii au încercat să vândă valută, poliţiştii demarând cercetările.

Astfel, în cursul anului 2023, tânăra de 24 de ani ar fi sustras de la domiciliul părinţilor săi o sumă de bani, în valută, înlocuind-o cu bancnote contrafăcute.

„Ulterior, persoana vătămată, fără vinovăţie, ar fi încercat să convertească în lei o parte din suma de bani deţinută în valută. Pentru administrarea de probatoriu, la data de 24 aprilie 2024, în baza unui mandat de percheziţie emis de instanţa competentă, la locuinţa celei în cauză, din municipiul Bucureşti, a fost efectuată o percheziţie domiciliară, unde au fost descoperite şi ridicate un telefon mobil, două laptopuri şi 75 de bancnote susceptibile a fi falsificate (însumând valoarea de 3.750 de dolari)”, a mai transmis sursa citată.

Poliţiştii precizează că, după administrarea probatoriului, au dispus reţinerea tinerei în cauză, pentru 24 de ore, pe bază de ordonanţă, urmând ca în cursul zilei de joi să fie prezentată Parchetului de pe lângă Judecătoria Piteşti.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati