O tânără s-a aruncat în fața unei garnituri de metrou la Lujerului

Trafic îngreunat în această dimineață la metrou. O femeie de 20 de ani s-a aruncat în fața trenului la stația Lujerului. Ea a scăpat cu viață și a fost transportată la spital.

Femeia a fost scoasă de sub granitura de metrou și a fost transportată la spital în stare gravă. Traficul a fost realuat.

„La momentul extragerii, femeia era inconștientă, însă respira. Pentru gestionarea situației de urgență s-a acționat cu un echipaj al Grupului Special de Salvatori, un echipaj de prim ajutor SMURD, o autospecială de descarcerare si cu o autospecială cu apă și spumă”, spun reprezentanții ISU București-Ilfov, scrie Digi24.

Circulația trenurilor s-a desfășurat cu dificultate

Metrorex anunță că, începând cu 08:38, circulația trenurilor se desfășoară cu dificultate pe Magistrala 3 din cauza unei “posibile tentative de suicid la stația de metrou Lujerului, linia 1”.

“Pentru evitarea aglomerației la nivel peron, accesul călătorilor în stație a fost restricționat până la remedierea situației”, a transmis compania.

De asemenea, pentru continuarea călătoriei celor deja aflați în stație, circulația a fost reorganizată în sistem pendulă între stațiile:

Preciziei – Lujerului, linia 2

Eroilor 1 – Preciziei, linia 2

Conform procedurilor aplicabile în astfel de cazuri a fost solicitată intervenția echipajelor SMURD, iar instituțiile abilitate vor cerceta condițiile în care s-a produs evenimentul.

“Viața are prioritate și pe această cale vă reamintim că pe parcursul călătoriei este foarte important ca toate regulile de călătorie să fie respectate de către utilizatorii serviciului de transport public subteran, în special regula care specifică: În așteptarea trenului nu staționați dincolo de banda de siguranță marcată la marginea peronului”, se mai arată în comunicatul Metrorex.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati