O treime dintre angajații unei mari bănci din România rămân fără activitate

Raiffeisen Bank anunță că începâd cu luna noiembrie, aproximativ o tremie (129) dintre agențiile sale vor intra în era “Viața fara CA$H”. Asta înseamnă ca operațiunile cu numerar se vor efectua exclusiv la MFM/ATM, în zona 24H, existentă în fiecare unitate.

În plus, banca are în alte câteva zeci de unități program redus de casierie, pe care îl va adapta continuu, pe măsura ce traficul va scădea și alternativele digitale oferite clientelei vor acoperi o gama și mai largă de operațiuni cu numerar.

“An de an, Raiffeisen Bank investește sume considerabile pentru a asigura o experiență superioară clienților săi prin serviciile oferite în unitățile sale. Anul acesta, contextul pandemiei a accelerat multe proiecte de digitalizare și schimbări curajoase pentru folosirea operațiunilor “fără cash”, iar asta s-a întâmplat nu doar în industria bancară. Pentru noi a fost momentul oportun pentru a face inca un pas spre încurajarea tranzacților digitale. Vrem să dam tuturor colegilor din agențiile fără casierie, posibilitatea de a dedica timp activitaăților cu valoare adaugată pentru clienți, cum sunt consilierea în vederea înțelegerii tuturor funcționalităților aplicațiilor noastre și a beneficiilor ofertei noastre de soluții financiare. În felul acesta, ne dorim ca, împreuna, să construim parteneriate valoroase și durabile pe termen lung.” a declarat Monica Udrescu, director executiv retea de unitati Raiffeisen Bank, potrivit unui comunicat de presă.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati