O zi întreagă de sport și mișcare pentru copii și părinți la evenimentul Itsy Bitsy “SuperEroi pentru Viață” – VIDEO

Pentru a promova mișcarea și practicarea sporturilor de orice fel în rândul copiilor și părinților, Itsy Bitsy a creat campania “SuperEroi pentru Viață”. Campania debutează pe 22 aprilie printr-un eveniment de o zi în Parcul Lumea Copiilor din București (lângă Palatul Copiilor).

Statisticile spun că, în România, peste 60% din populație nu practică nicio formă de exercițiu fizic, atât de important pentru sănătate, iar obezitatea copiilor este în creștere.

Pentru a promova mișcarea și practicarea sporturilor de orice fel în rândul copiilor și părinților, Itsy Bitsy a creat campania “SuperEroi pentru Viață”. Campania debutează pe 22 aprilie printr-un eveniment de o zi în Parcul Lumea Copiilor din București (lângă Palatul Copiilor). Copiii vor experimenta gratuit cele mai diverse sporturi, se vor distra și se vor lăsa inspirați de mari sportivi români, precum Elisabeta Lipă, Gabriela Szabo, Valeria Răcilă van Groningen, Violeta Beclea-Szekely, Victor Hănescu, Marius Niculae, George Rotaru și mulți alții.

Întreaga echipă Itsy Bitsy FM împreună cu SuperEroii:

  • ItsyBitsySpinnerSuperZăpăSpark și DjDodi, au pregătit pentru copii și părinți un parc întreg cu tot ce e nevoie pentru a experimenta obiceiuri de viață sănătoasă și pentru a descoperi și testa zeci de sporturi: alergare cu Elisabeta LipăGabriela SzaboValeria Răcilă van Groningen și Violeta Beclea-Szekely, fotbal cu Marius Niculae – vestitul Săgeată de la Clubul Sportiv Dinamo, tenis cu echipa lui Victor Hănescu, scrimă, ciclism, volei, gimnastică, box, înot, parkour, fitness cu Florentina Opriș, yoga tradițională cu Daiana Rădulescu, Qigong cu Laurențiu Mogoș, sport în aer cu echipa Aeroclubului României și pilotul acrobat George Rotaru, echitație și arte marțiale etc. La eveniment vor fi prezenti și reprezentanți ai Asociației SAMAS, cu mesaje despre nutriția copiilor, precum și reprezentanți ai Poliției Române, cu ateliere de prevenire a criminalității, educație rutieră și demonstrații canine.

Atracția zilei o reprezintă cele 4 Curse Colorate. Startul lor va fi dat de SuperEroii Itsy Bitsy, alături de mari sportivi români, conform programului următor:

  • Ora 10:00 – Cursa VERDE – Start cu SuperZăpă și Elisabeta Lipă
  • Ora 11:30 – Cursa ROZ-ALBASTRĂ – Start cu Itsy, Bitsy și Gabi Szabo
  • Ora 15:00 – Cursa PORTOCALIE – Start cu Spark și Valeria Răcilă van Groningen
  • Ora 16:30 – Cursa TURCOAZ – Start cu Dj Dodi și Violeta Beclea-Szekely

La cursele colorate vor alerga sau vor merge în pas alert echipe formate dintr-un părinte și un copil.

  • Participanții se pot înscrie aici, până pe 21 aprilie (în limita locurilor disponibile), pentru putea lua startul la curse, a primi medalie și diplomă de “SuperErou pentru Viață”.

Mari sportivi romani susțin campania “SuperEroi pentru viață”, cu mesaje motivaționale pro-mișcare și sănătate pentru copii și părinți, ce pot fi vizionate aici.

 

Activitățile interactive de pe aleile parcului, lecțiile și demonstrațiile de măestrie sportivă vor fi realizate gratuit de: Aeroclubul României, Federația Română de Gimnastică Ritmică, Federația Română de Scrimă, Clubul Sportiv Dinamo, Poliția Română, Academia Victor Hănescu, Asociația G04FUN cu Școala Velo, Victory Horses, Kayak Champions, Bucharest Sport Club, Clubul Sportiv Akura, Asociația Club Sportiv Adeliv-Kiai, Acvatic Bebe Club și Pictează 3D. 

Spinner – SuperEroul Itsy Bitsy care activează puterea energiei – va asigura distracția, concursurile și dansurile pe scena evenimentului.

Momentele artistice vor fi prezentate de copiii de la Academia Campionilor, Andra Gogan’s Academy, Academia de Talente Contrapunct, Bucharest Sport Club, Davidans, Elite Dance Studio, Five Crew, Grupul Miniton, Honey Dance Studio, Raluca Andrei & Fetițe cu codițe, Show Dance Art, STEYsha School of Irish Dance și Victoria Dance Studio.

 

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati