Oameni ademeniți în Gara de Nord din București și transformați în sclavi la o fermă din Argeș

Șapte oameni sărmani, printre care au minor, au fost transformați în sclavi la o fermă din Argeș, după ce s-au lăsat păcăliți de un individ care le promitea locuri de muncă decente, informează stirileprotv.ro.

Cazul a fost anchetat după ce unul dintre oamenii exploatați la ferma din Albești de Argeș a reușit să fugă și a fost găsit pe stradă de polițiști, dezorientat și murdar.

La percheziții, procurorii și polițiștii de la crima organizată au descoperit locurile în care erau adăpostiți sclavii – corturi și mașini. Oamenii au povestit că, pentru munca lor, abia dacă primeau ceva de mâncare. Toți au fost culeși din Gara de Nord, de 3 indivizi – complici ai proprietarului fermei. Sarmanii erau păcăliți că vor fi plătiți, însă odată ajunși la fermă, lucrurile se schimbau radical.

Povestea durează cel puțin din luna decembrie, susțin anchetatorii. Cel care a coordonat afacerea ilegală este acum reținut, iar victimele au intrat într-un program de protecție al Agenției Naționale Împotriva Traficului de Persoane.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati