Oameni ai străzii salvați de Poliția Locală Sector 2

Doi oameni ai străzii au fost depistați de către Poliția Locală Sector 2 care i-a găsit în condiții precare față de temperaturile scăzute din această perioadă, potrivit unei postări pe pagina de Facebook. Agenții au întreprins măsurile necesare pentru salvarea lor.

”Primul caz a fost identificat în dreptul imobilului de pe str. Turnătorilor nr. 11 și a fost solicitat sprijinul unui echipaj al Ambulanței București, având în vedere faptul că persoana respectivă prezenta probleme de sănătate.”, susține sursa citată.

Al doilea caz a fost al unui bărbat găsit într-o stație STB din dreptul imobilului de pe Șos. Pantelimon nr. 367. Pentru acesta a fost chemată Ambulanța Socială a Primăriei Sectorului 2 în vederea transportării la Adăpostul de Noapte, unde beneficiază de cazare, hrană și asistență socială.

”În această perioadă cu temperaturi scăzute, Poliția Locală Sector 2 acordă o atenție sporită identificării persoanelor fără adăpost pentru salvarea acestora de pe străzi și transportarea lor la adăpost în vederea includerii în programe sociale”, conchide instituția.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati