Oana Lasconi a anunțat că vrea să intre în politică: ”Am fost războinic de tastatură mulți ani”

0
212
foto instagram

Oana Lasconi, fiica de 31 de ani a Elenei Lasconi, a anunțat pe Instagram că intenționează să intre în politică. Oana Lasconi, o susținătoare a comunității LGBTQ, s-a remarcat în acest weekend, după ce a avut o reacție publică virulentă cu privire la o declarație a mamei sale, candidată USR la europarlamentare, potrivit g4media.ro.

Elena Lasconi mărturisise la o emisiune tv că a votat DA la referendumul pentru familie. În urma scandalului, Elena Lasconi și-a retras candidatura.

”Am fost războinic de tastatură” mulți ani, iar acum e momentul să îmi folosesc pasiunea pentru politică și iubirea nemărginită pe care o simt pentru planeta noastră frumoasă și toate creaturile ei în direcția unei schimbări reale. Știu că nu va fi ușor, este deja dificil să navighez ura, însă a venit momentul să îmi îmbrățișez adevăratul scop”, a scris Oana Lasconi pe Instagram.

Convingeri politice de stânga

Oana Lasconi se autodescrie pe profilul de Instagram drept anti-capitalistă și socialistă, o susținătoare a comunității LGBTQ. Ea își afirmă convingerile politice și pe LinkedIn: ”Mândră anticapitalistă pro-sindicat, cu simțul umorului și o înclinație pentru designul de jocuri. Project Manager înnăscut, cu experiență în televiziune și experiență profesională în Social Media, Community Management, localizare, QA și producție video. Când nu vorbesc despre jocuri, îmi scriu manifestul politic și plănuiesc modalități de a scăpa Pământul de lăcomie și exploatare (nu este doar posibil, ci și absolut necesar, având în vedere dezastrele ușor de evitat cu care ne confruntăm).

O afacere puternică și durabilă nu planifică doar pentru profitul imediat, indiferent de ceea ce dictează tendințele. A avea un impact pozitiv asupra planetei noastre și a oamenilor săi, fie că sunt clienți sau angajați, este locul de unde ar trebui să înceapă adevăratul branding. Acesta este mediul pe care îl merităm cu toții…și într-o zi, voi face din asta o realitate pentru noi toți”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.