Oana Marciana Ozmen, deputat PNL București, întâlnire cu elevii din anii terminali de la Liceul Tehnologic Petru Poni

Oana Marciana Ozmen, deputat PNL de București, afirmă că, împreună cu Excelența Sa, domnul Roberto Musneci, ambasadorul Ordinului Suveran de Malta în România, domnul Federico Cianciosi, Chief Operating Officer Romania Prysmian, doamna Adina Nicolescu, consilier local în cadrul Consiliului Local al Sectorului 6, a avut o întâlnire constructivă cu elevii din anii terminali de la Liceul Tehnologic Petru Poni Bucuresti.
  • ”În cadrul discuțiilor avute cu elevii, invitații au evidențiat oportunitățile pe care tinerii bine pregătiți le au în țara noastră și și-au manifestat speranța că tot mai mulți elevi vor alege să muncească și să construiască în România.
  • Împreună cu Federico Cianciosi, Chief Operating Officer Romania Prysmian, am discutat despre posibilitatea de a organiza o vizită a elevilor la Centrul Porsche România.

Întrebați care este principala solicitare pe care o au de la un viitor angajator, majoritatea elevilor au menționat „respectul”.

Este un semn îmbucurător în ceea ce privește atitudinea noilor generații față de piața muncii.

Mulțumim conducerii Liceului Tehnologic Petru Poni pentru buna colaborare în vederea realizării acestei întâlniri!”, spune deputatul PNL.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati