Oana Marciana Ozmen (PNL), la Gala „Excelenţa în Business”: Pentru a încuraja creșterea eficienței energetice, este important să susținem folosirea materialelor sustenabile

Deputatul Oana Marciana Ozmen (PNL) a participat la Gala „Excelenţa în Business”, ea transmițând că pentru a încuraja creșterea eficienței energetice, este important să susținem folosirea materialelor sustenabile.
  • ”Sub patronajul Ministerului Economiei, Antreprenoriatului și Turismului, Asociația pentru Dezvoltarea Antreprenoriatului Autohton ADAA a organizat Gala „Excelenţa în Business”, în cadrul căreia a premiat performanțele companiilor românești. În cadrul evenimentului de la ASE au fost premiate 23 de firme, de la startup-uri până la companii mari, listate pe piața de capital.
Îi mulțumesc doamnei Andreea Negru, președintele ADAA, pentru invitația de a premia o companie de materiale de construcții. Pentru a încuraja creșterea eficienței energetice, este important să susținem folosirea materialelor sustenabile. De asemenea, este important pentru economie să susținem activitatea companiilor românești.
  • Gala a reunit demnitari, antreprenori și reprezentanți ai marilor companii din țara noastră. Felicit ADAA pentru organizarea unui eveniment reușit!”, spune deputata PNL.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati