Oana Marciana Ozmen (PNL): Sub egida Ministerului Energiei, Energy Industry Review, în parteneriat cu ANRE, a organizat Green Power Summit 2023

Sub egida Ministerului Energiei, Energy Industry Review, în parteneriat cu ANRE, a organizat Green Power Summit 2023. Evenimentul a reunit demnitari, experți în energie și reprezentanți ai marilor companii din domeniu, anunță deputata PNL Oana Marciana Ozmen. 
  • ”Am avut onoarea să particip la sesiunea de deschidere a evenimentului de astăzi, împreună cu domnul Dan Drăgan, Secretar de Stat în cadrul Ministerului Energiei și domnul George-Sergiu Niculescu, Președinte ANRE. Am prezentat eforturile făcute de țara noastră pentru consolidarea sustenabilă a industriei. Legea privind integrarea hidrogenului din surse regenerabile şi cu emisii reduse de carbon în sectoarele industriei şi transporturilor, pe care am depus-o la începutul anului, a fost adoptată recent în Parlament și promulgată de către Președintele Klaus Iohannis.

În cadrul panelului ”Tendințe europene energetice: investiții pentru impactul de durabilitate”, pe care l-am găzduit, am discutat despre rolul rețelelor de gaze în timpul tranziției energetice, investiții în hidrogen executate de cel mai mare fond de capital privat dedicat hidrogenului și transformarea industrială a României.

Le mulțumesc pentru participarea la dezbatere domnilor Georgian Albu, reprezentantul Delgaz Grid, Alexandru Floriștean, Director Hy Legal & Operating Partner, FiveT Hydrogen, Mihnea Cătuți – Head of Research, Energy Policy Group și Ioannis Kalapodas, Head of Romanian Office, European Energy.

Felicit Energy Industry Review pentru reușita evenimentului!”, scrie Oana Marciana Ozmen pe Facebook.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati