Oana Özmen, deputat București: Proiectul privind creșterea performanței energetice a blocurilor, raport favorabil în comisii

0
642
Oana Marciana Özmen, deputat PNL, anunță că proiectul de lege privind creșterea performanței energetice a blocurilor de locuințe a primit raport favorabil în comisii. 

”Proiectul de lege (142/2022) pentru modificarea și completarea Ordonanței de urgență a Guvernului nr. 18/2009 privind creșterea performanței energetice a blocurilor de locuințe, proiect pe care l-am inițiat alături de colegi din Parlamentul României care aparțin tuturor grupurilor parlamentare, a primit un raport favorabil preliminar din partea Comisiei pentru industrii și servicii, Comisiei de mediu și Comisiei pentru administrație publică”, spune deputatul PNL, într-o postare pe Facebook.

Aceasta precizează că modificările propuse în acest proiect vizează actualizarea legislației privind performanța energetică în raport cu cerințele tehnico-economice și de mediu în vederea creșterii procentului de clădiri verzi.

”Renovarea blocurilor de locuințe va trebui să realizată în așa manieră încât performanța energetică a acestora să fie cât mai mare, iar cetățenii să locuiască în clădiri sigure, prietenoase cu mediul, bucurându-se în același timp de confort și facturi mai mici la energie”, spune Oana Marciana Ozmen.

”Îmi exprim încrederea că actualizarea legislației pentru obținerea eficienței energetice trebuie adoptată cu prioritate”, a completat parlamentarul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.