Oana Ozmen, deputat PNL București: ”Republica Moldova va avea acces la fonduri UE de 26 de miliarde euro”

0
66
Oana Marciana Ozmen, deputat PNL București, anunță că a participat la a 11-a ediție a forumului „Impulsionarea absorbției fondurilor europene de către Republica Moldova”. Ea anunță că Republica Moldova va avea acces la fondurile Uniunii Europene pentru modernizarea sectorului energiei, al transporturilor și al serviciilor digitale, cu un buget total de 26 de miliarde euro.
  • Evenimentul a fost organizat de IDEP Moldova, cu sprijinul lui Sorin Năcuță, Vicepreședinte al Comisiei pentru Antreprenoriat și Turism și al lui Daniel Gheorghe, Preşedintele Comisiei Comune pentru Integrare Europeană dintre Parlamentul României şi Parlamentul Republicii Moldova.

”Republica Moldova va avea acces la fondurile Uniunii Europene pentru modernizarea sectorului energiei, al transporturilor și al serviciilor digitale, cu un buget total de 26 de miliarde euro. Astfel, Republica Moldova e primul stat din afara Uniunii Europene care a obținut acces la acest instrument de finanțare utilizat de statele membre.

Evenimentul a reunit parlamentari, aleși locali și reprezentanți ai societății civile din ambele state.

Au avut loc dezbateri substanțiale despre buna colaborare dintre statele noastre în vederea integrării europene a Republicii Moldova.

Felicit organizatorii pentru reușita evenimentului!”, scrie Oana Marciana Ozmen.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.