Oana Ozmen, deputat PNL, la deschiderea noului Siemens Competence Hub: Vor fi create locuri de muncă pentru români, ”peste 1.200 de posturi disponibile”

Oana Ozmen, deputat PNL, a participat la deschiderea noului Siemens Competence Hub, ocazie cu care a reiterat faptul că, pentru ”echipa liberală, colaborarea dintre stat și mediul de afaceri este esențială”.
  • ”Sunt încântată că vor fi create locuri de muncă pentru români. În urma deschiderii hub-ului, vor exista peste 1.200 de posturi disponibile”, a completat sursa citată.
”Am participat la deschiderea noului Siemens Competence Hub, un nou pas important făcut de Siemens Energy în țara noastră.
  • Pentru echipa liberală, colaborarea dintre stat și mediul de afaceri este esențială. Există o relație consistentă între compania Siemens Energy și Ministerul Energiei – România, condus de ministrul liberal Virgil Popescu, iar deschiderea hub-ului de competență pe zona Europa, Midlle East și Africa în România reprezintă un rezultat al acestei legături puternice.

Sunt încântată că vor fi create locuri de muncă pentru români. În urma deschiderii hub-ului, vor exista peste 1.200 de posturi disponibile. De asemenea, în viitorul apropiat vor fi create noi oportunități” a transmis Oana Ozmen, într-o postare pe Facebook.

Foto: Facebook / Oana Ozmen

Potrivit sursei citate, în cadrul evenimentului, Dr. Peer Gebauer, Ambadadorul Republicii Federale Germania în România, a evidențiat buna colaborare dintre state: ”Republica Federală Germania este cel mai important partener comercial al României și unul dintre principalii investitori în economia românească.”

”Partidul Naţional Liberal și-a asumat susținerea investițiilor, iar rezultatele se văd. Avem un parteneriat onest cu mediul de afaceri. Modernizăm România! Consolidăm economia națională!”, a conchis Ozmen.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati