Oana Ozmen (deputat USR București) a oferit premiul pentru cel mai bun proiect de eficiență energetică, în cadrul Energy CEO Forum & Awards 2022

0
151

Deputatul USR Oana Marciana Özmen a oferit, în cadrul evenimentului Energy CEO Forum & Awards 2022, premiul pentru cel mai bun proiect de eficiență energetică, care a mers către Energy Policy Group (EPG) și OMV Petrom, pentru finalizarea lucrărilor de modernizare și reabilitare la Liceul Tehnologic Energetic „Elie Radu” din Ploiești, în cadrul programului România Eficientă.

”Am avut onoarea să decernez premiul pentru proiectul de eficiență energetică derulat de catre Energy Policy Group și OMV PETROM prin programul România Eficientă, proiect-pilot de renovare la standarde nZEB a clădirii Liceului Tehnologic Elie Radu din Ploiesti.

Valoarea investiției se ridica la 1 milion de Euro și este o dovadă că astfel de proiecte trebuie sa le regăsim la nivel național.”, a scris deputata pe pagina de Facebook.

Clădirea are un consum redus de energie, fiind renovată la standard nZEB și utilizând cel mai performant sistem de iluminat, o parte din energia necesară fiind produsă de panourile fotovoltaice instalate pe acoperișul clădirii.

Evenimentul Energy CEO Forum & Awards 2022 a fost organizat de The Diplomat-Bucharest și a reunit lideri din domenul energiei, într-o dezbatere complexă despre realitățile și soluțiile din acest sector.

În cadrul Galei au fost premiate companiile care au reușit să performeze în acest context dificil dar și oamenii care au avut o contribuție semnificativă la acest rezultat.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.