Oana Ozmen (PNL București), la Gala ”Women in Economy”: Au fost premiate femei inovative, cu performanțe la nivel național

Oana Marciana Ozmen, deputat PNL București, afirmă că a fost invitată la Gala ”Women in Economy”, unde au fost premiate femei inovative, cu performanțe la nivel național și cu rezultate deosebite în economia românească.

”La invitația doamnei Cristina Chiriac, președintele CONAF, am participat la Gala Women in Economy, ajunsă la a V-a ediție”, precizează deputatul PNL, într-o postare pe Facebook.

Potrivit sursei citate, tema galei din acest an a fost ”Day by Day Heroes”. Astfel, ”au fost premiate femei inovative, cu performanțe la nivel național și cu rezultate deosebite în economia românească, care creează schimbări pozitive și de durată, ce vor redefini universul economic și social”, susține Ozmen.

Prezent la eveniment a fost și premierul Nicolae Ionel Ciucă, care a susținut un discurs substanțial, în cadrul căruia a subliniat susținerea activității femeilor performante în politică, economie și antreprenoriat, afirmă deputatul PNL.

”CONAF – Confederația Națională pentru Antreprenoriat Feminin este o organizație cu activitate dinamică, care promovează și susține antreprenoriatul românesc.

O felicit pe Cristina Chiriac pentru organizarea unui eveniment foarte reușit, care a reunit miniştri, parlamentari, ambasadori și reprezentanți ai mediului de afaceri”, conchide Ozmen.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati