Oana Ozmen (PNL Bucuresti), la Romanian Sustainability Forum: Am anunțat depunerea în Parlament a primului proiect adresat producţiei de hidrogen verde şi hidrogen cu emisii scăzute din România

Deputatul PNL Oana Marciana Ozmen afirmă că săptămâna aceasta a participat la Romanian Sustainability Forum, eveniment organizat de Financial Intelligence. În cadrul evenimentului, a anunțat depunerea în Parlament a primului proiect adresat producţiei de hidrogen verde şi hidrogen cu emisii scăzute din România. 
  • ”Pe agenda evenimentului s-au aflat subiecte importante, precum Noul Standard European privind raportarea de sustenabilitate, extinderea domeniului de aplicare a cerințelor de raportare la companii suplimentare, auditarea informațiilor privind sustenabilitatea sau finanțarea durabilă și taxonomia europeană.

În cadrul evenimentului, am anunțat depunerea în Parlament a primului proiect adresat producţiei de hidrogen verde şi hidrogen cu emisii scăzute din România. Este un proiect la care am lucrat împreună cu colegii mei din Comisia pentru Industrii și Servicii. Fiind raportor al acestui grup, m-am asigurat că vom avea o colaborare bună cu instituţiile care vor avea atribuţii pe acest segment. Proiectul va intra în dezbatere şi va reglementa piaţa de hidrogen. România face paşi concreţi în a deveni verde și sustenabilă.

  • Forumul a reunit oameni politici, experți în energie și reprezentanți ai mediului de afaceri, iar dezbaterile au fost intense. Felicit organizatorii, Financial Intelligence și Innova Project Consulting, pentru reușita acestui eveniment!”, spune deputatul PNL.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati