Oana Ozmen (PNL), mesaj cu ocazia noului an școlar: ”Educația este calea spre succes, iar voi, dragi copii, veți schimba lumea”

Deputatul PNL Oana Marciana Ozmen a transmis un mesaj cu ocazia noului an școlar. Ea le-a reamintit elevilor că ei sunt cei care vor schimba lumea și le-a urat profesorilor ”putere de muncă, sănătate și rezultate bune”.

”Tuturor copiilor mari și mici care încep astăzi școala le ureź să fie sănătoși, să aibă rezultate bune și să fie o bucurie pentru părinții și bunicii lor.

Cadrelor didactice le urez multă putere de muncă, sănătate și rezultate bune împreună cu elevii ce le sunt încredințați.

Educația este calea spre succes, iar voi, dragi copii, veți schimba lumea, societatea în care trăim.”, a scris Ozmen pe pagina de Facebook.

De asemenea, deputata și-a amintit de fosta învățătoare, de la care a aflat că profesorii, la fel ca mamele, „au aceeași inimă, îi iubesc și îi îndrumă” pe copii.

”Învătătoarea mea, o doamnă minunată, blândă și frumoasă, al cărei chip nu îl voi uita niciodată am întrebat-o cum de ne recunoaște deși chipul este a unor adulți peste care au trecut anii. Răspunsul său a fost simplu și emoționant: Învățătorii și mamele au aceeași inimă, îi iubesc și îi îndrumă.”, a completat aceasta.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati