Oana Zăvoranu, mesaj neașteptat pe rețelele de socializare: „Vine și bebe, că e cazul!

Oana Zăvoranu a făcut un anunț neașteptat în mediul online și a oferit primele declarații despre copil. După ce a susținut în repetate rânduri că nu vrea un copil, se pare că vedeta s-a răzgândit.

În vârstă de 47 de ani, Oana Zăvoranu se gândește că ar fi momentul să vină și un al treilea membru în familie. Nu este prima dată când se gândește la posibilitatea unui copil, însă acum a fost ceva mai clară în această privință.

Anunțul pe care l-a făcut actrița i-a luat prin surprindere pe fanii ei, care știau care este părerea ei vis-a-vis de acest subiect, scrie unica.ro.

Așa cum și-a obișnuit fanii aproape zilnic, Oana Zăvoranu organizează sesiune de Q&A, iar fanii îi adresează diverse întrebări, fie că sunt legate de viața ei personală sau profesională sau îi cer părerea despre o anumită vedetă. „Querida” încearcă să răspundă la cât mai multe întrebări și este extrem de sinceră cu urmăritorii ei.

Întrebată de un fan pe contul pe Instagram dacă își dorește un copil, Oana Zăvoranu a oferit un răspuns surprinzător. „Vine și bebe că e cazul ❤❤❤❤❤ se cam lasă așteptat șmekeru”, a răspuns vedeta.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati