Obligativitatea privind instalarea de repartitoare pe calorifere a fost amânată

0
827
Unsplash

Cristina Prună, vicepreședintele USR al Camerei Deputaților, a anunțat, marți, o victorie pentru românii conectați la sistemele de încălzire centralizată. Aceștia nu vor mai fi obligați să își monteze repartitoare până la finalul anului, după ce măsura a fost amânată cu un an.

”Victorie pentru românii conectați la sistemele de încălzire centralizată! Aceștia nu vor mai fi obligați să îşi monteze repartitoare până la finalul anului. Tocmai a fost adoptat în plenul Camerei Deputaților amendamentul susținut de USR care amână termenul de montare a repartitoarelor cu un an. Noul termen este 31 decembrie 2022. Legea va merge în continuare la promulgare”, a scris, marți, Cristina Prună, pe Facebook.

Potrivit acesteia, românii au deja parte de o iarnă grea.

”Mă bucur că și alți colegi parlamentari au susţinut amendamentul și le mulțumesc. Ar fi inadmisibil ca în contextul creşterii preţurilor la energie şi gaze naturale tot românii să aibă parte de costuri suplimentare în această perioadă sau, şi mai grav, amenzi între 500 şi 1000 de lei”, a mai scris Prună.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.