Observatorul Astronomic din Bucureşti își prelungește programul de vizitare şi observaţii, din 1 octombrie

Muzeul Municipiului Bucureşti anunţă modificarea programului cu publicul la Observatorul Astronomic „Amiral Vasile Urseanu” începând cu data de 1 octombrie, instituţia urmând a fi deschisă de marţi până sâmbătă (inclusiv), între orele 14:00 – 22:00.

La cererea publicului şi constatând că numeroase persoane aleg să viziteze Observatorul Astronomic „Amiral Vasile Urseanu” în orele de seară, un program de lucru cu cinci seri de observaţii este în beneficiul publicului interesat de astronomie.”, precizează Muzeul Municipiului Bucureşti într-o postare pe Facebook.

„În plus, prin această modificare a programului creşte probabilitatea de seri senine în care se pot face observaţii astronomice, iar prin fluidizarea fluxului de vizitatori, amatorii de astronomie vor avea la dispoziţie o perioadă optimă pentru observaţiile pe care doresc să le facă”, se mai arată în mesaj.

Anterior, conform programului de vară al Observatorului Astronomic, publicul avea acces miercuri şi duminică, între orele 10:00 – 18:00, iar joi, vineri şi sâmbătă – în intervalul 14:00 – 21:00.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati