Octavian Berceanu a semnalat un incendiu în Sărulești, la un centru unde ar avea loc dezmembrări auto ilegale – VIDEO

0
221

Octavian Berceanu, fost comisar general al Gărzii de Mediu, a publicat, vineri seară, imagini cu un incendiu despre care afirmă că are loc în Săruleşti la un centru de dezmembrări auto. În imagini se văd coloane imense de fum.

”Arde în timp ce vezi postarea asta şi cu căderea serii altele se vor aprinde în Sinteşti, Bălteni, Sectorul 5, Glina, Ştefăneşti, Bolintin (…) Arde acum in Săruleşti, unul dintre centrele unde zeci de maşini sunt dezmembrate ilegal, zilnic. Se vede de pe Autostrada A2, chiar şi din biroul preşedintelui Senatului, cu un binoclu performant”, a scris, vineri seară, pe Facebook, Octavian Berceanu, publicând imagini de la incendiu, potrivit G4Media.

El spune că ”focul este mijlocul prin care o întreaga structură de crimă organizată se descurca să facă dispărute o parte din urmele celor 1000 de autoturisme dezmembrate zilnic în România”.

”Focul, folosit pentru ars deşeuri, cabluri, plastic, uleiuri arse, sau interioarele autoturismelor produce zeci de milioane de euro anual pentru mafie, poluare mai mare decât toată încălzirea cu lemne din Muntenia şi mii de decese din cele 29.000 cauzate de poluare anual, la nivel naţional”, a mai scris Berceanu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.