Ofertă Animawings: Bilete de avion de la 2 euro/sens către Grecia şi Turcia

Compania aeriană Animawings, fondată de proprietarul Christian Tour și din care grecii de la Aegean Airlines dețin 25%, a anunțat că sunt disponibile bilete de avion la prețul de 2 euro pentru anumite destinații. 

Animawings are disponibile pe site bilete la prețul de 2 euro/persoană pentru un sens, cu taxe obligatorii incluse.

Biletele sunt deja disponibile spre vânzare pe platforma online a companiei, pentru date de călătorie disponibile până la final de octombrie.

Astfel, pasagerii pot călători la acest preţ din Bucureşti către Antalya, Corfu sau Zakynthos, iar din Baia Mare, Craiova, Oradea, Sibiu, Târgu Mureş către Antalya.

De asemenea, biletele sunt disponibile la aceste tarife atât în agenţiile de turism din ţară cât şi prin canalele de distribuţie ale Aegean Airlines, cea mai mare companie aeriană din Sud-Estul Europei şi acţionar în cadrul Animawings, scrie Agerpres.

„La început de vară, acum când majoritatea ţărilor se deschid pentru turism, ne-am propus să oferim posibilitatea cât mai multor români să se bucure de vacanţă, după acest an atât de provocator pentru noi toţi. Animawings deschide sezonul de vară cu numeroase oferte, bilete de avion de la 2 euro pentru Grecia şi Turcia, dar şi călătorii gratuite pentru copii, pe oricare dintre zborurile companiei, clienţii putând alege dintre trei tipuri de pachete de servicii diferite, în funcţie de nevoile şi bugetul fiecăruia. în plus, plecările sunt disponibile de pe cele mai importante aeroporturi ale României”, a declarat Tudor Constantinescu, Chief Commercial Office în cadrul Animawings.

La mijlocul lunii iulie compania aeriană va începe şi operarea zborurilor regulate către Catania, Napoli, Valencia şi Paris, dar şi a celor către Larnaka şi Atena, în cooperare cu Aegean Airlines.

„De asemenea, continuăm operarea de zboruri charter către destinaţii precum Antalya, Bodrum, Corfu, Creta, Rodos, Zakynthos, Hurghada sau Tenerife, pentru cei mai importanţi touroperatori din România”, a mai spus Constantinescu.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati