Operatorul aerian Blue Air anunţă derularea unei campanii promoţionale „Valentine Sale”, în următoarele două zile, în care pot fi achiziţionate două bilete de avion la preţ de unul.

„Pentru toţi cei care iubesc zborul şi călătoriile şi pentru toţi îndrăgostiţii care se pregătesc să sărbătorească ‘Ziua Îndrăgostiţilor’, Blue Air desfăşoară în perioada 19 – 20 ianuarie campania Valentine Sale: 2 bilete la preţ de 1. Pe parcursul desfăşurării campaniei, clienţii Blue Air se bucură de oferta 2 la preţ de 1, la fiecare bilet de avion achiziţionat primind încă un bilet gratuit. În plus, pasagerii se bucură de flexibilitate, oferta incluzând posibilitatea modificării datelor de zbor, în cazul în care intervin schimbări neprevăzute ale planurilor de călătorie”, informează compania aeriană într-un comunicat.

Potrivit sursei citate, oferta este valabilă pentru toate zborurile cu date de călătorie până la 30 octombrie 2021.

Toate rezervările includ opţiunea de modificare a datelor de zbor o singură dată, fără achitarea taxei de schimbare a datelor de călătorie.

Blue Air este cea mai mare companie aeriană românească în funcţie de numărul de pasageri transportaţi, cu un model de business Ultra – Low – Cost (ULC) şi cu abordare centrată pe nevoile pasagerilor.