Omul de afaceri Mohamad Murad, Ilan Laufer, dar și fiica lui Corneliu Vadim Tudor, Lidia Vadim, și-au anunțat aderarea în AUR

0
2270

Omul de afaceri Mohamad Murad, Sorin Constantinescu, Lidia Vadim Tudor, Sorin Ilieșiu, Daniel Florea, Ilan Laufer și-au anunțat aderarea în AUR.

Omul de afaceri Muhammad Murad s-a înscris în AUR, acesta participând la conferinţa de presă săptămânală a formaţiunii. Alături de el s-au mai înscris în AUR antreprenorul Sorin Constantinescu, fiica lui Corneliu Vadim Tudor, Lidia Vadim, Ilan Laufer, Sorin Ilieşiu. Deputaţii care şi-au anunţat în urmă cu o zi intrarea în AUR sunt Florică Ică Calotă, Daniel Florea şi Dumitru-Viorel Focşa.

De asemenea, au mai intrat în partid senatorii Ovidiu-Iosif Florean, Călin Gheorghe Mătieş şi Vasilică Potecă.

AUR a semnat protocol cu mai multe partide, în Polul Suveranist. Este vorba de Forța Identității Nationale, reprezentantă de Ilan Laufer, Partidul Republican, condus de Marian Cucșa și Alianța Națională Țărănistă, reprezentantă  de Radu Ghidau, notează ecopolitic.ro.

În urmă cu o zi, deputaţii Daniel Florea, Florică Ică Calotă şi Dumitru Focşa au anunţat că vor activa în grupul parlamentar al AUR.

Declarații președinte AUR, George Simion, în cadrul conferinței extraordinare de presă organizată de AUR:

„E o zi frumoasă astăzi. Probabil vom organiza genul acesta de evenimente cel puțin o dată pe săptămână. Din ce în ce mai mulți oameni, din ce în ce mai multe formațiuni se alătură partidului AUR, se alătură proiectului AUR. Sunt foarte bucuros că, pe lângă Partidul Republican și Alianța Național Țărănistă, partidul Forța Identității Naționale va semna oficial protocolul de asociere în alianța AUR, într-un pol suveranist autentic. În sală mai sunt reprezentanți din partea Partidului Satul Românesc și din partea Alianței Renaștere Națională.

Așteptăm orice partid politic care împărtășește valorile noastre în rândurile alianței AUR. Sunt bucuros și le mulțumesc celor care în ultimele săptămâni s-au alăturat grupurilor parlamentare, colegilor deputați Calotă, Focșa, Florea, colegilor senatori Florean, Matieș și Potecă.

În momentul decembrie 2020 au existat multe voci, inclusiv din zona suveranistă, care în ciuda evidenței și în ciuda faptului că trebuia să ne mobilizăm pentru a face un lucru fără precedent în ultimii ani, să punem o formațiune suveranistă, patriotică, în interiorul aceste instituții numită Parlamentul României îndemnau la boicot. Pe marea majoritate dintre ei îi avem adversari și astăzi, lupi în blană de oaie, spunând că nu vom mai ajunge la alegerile din 2024 sau că AUR, care este în multe cercetări sociologice primul partid ales de români, nu merită susținerea concetățenilor noștri.

Dacă nu erau campanii care să boicoteze votul în decembrie 2020 am fi ajuns ca astăzi să avem 50 de deputați și 25 de senatori și puteam mult mai ușor să contestăm la CCR multe din aberațiile care s-au întâmplat în Camera Deputaților și Senat în ultimii 3 ani. Așa ne-a costat mult mai mult. A trebuit să facem apeluri publice pentru a ieși românii în stradă, a trebuit fizic, când a fost nevoie, să blocăm tribuna Parlamentului. În 2024 avem o șansă pe care nu o putem rata.

Mă bucur că după oameni cu adevărat importanți pentru mișcarea suveranistă din România, precum Cristian Terheș, Gheorghe Piperea, astăzi în rândurile AUR se alătură și domnul Sorin Constantinescu, un om care este cu adevărat respectat și de către mediul de afaceri, și de către tineri, un segment de electorat la care nu am reușit până acum să ne adresăm cum trebuie.

Proiectul Alianța pentru Unirea Românilor, atât ca partid politic, cât și ca alianță, are la bază 4 piloni: națiunea română, familia, libertatea și credința creștină. Sunt bineveniți alături de noi și cei de alte confesiuni și cei de alte religii, mai ales în contextul actualului conflict din Orientul Mijlociu pe care îl vrem soluționat cât mai rapid.

Ne bucurăm și putem să arătăm publicului că această identitate creștină pe care AUR o are și pe care România și pe care continentul european o au, este îmbrățișată și de evrei, și de musulmani, și ne bucurăm că AUR reușește să pună la aceeași masă și pe unii și pe alții.
Drumul spre 50% plus 1 din voturile românilor este matematică pură. Vom avea în 2024, în termeni mai războinici așa, două corpuri de armată care se bat. Se va lupta, așa-zisul Bloc Democratic PSD-PNL și veșnicul UDMR, cu polul suveranist coagulat în jurul AUR. Avem nevoie de 50 de deputați și dacă trebuie îi găsim, avem nevoie de 25 de senatori. Avem nevoie de câștigarea alegerilor europarlamentare și după aceea de câștigarea cât mai multor primării și consilii județene și avem nevoie la parlamentare și prezidențiale de 50% plus 1.

Asta înseamnă să acceptăm în rândurile noastre și oameni care vin din alte formațiuni, care vin din grupuri de inițiativă și personalități ale lumii publice, iar eu întotdeauna am făcut acest apel public să intre toți românii pe Platforma de Merit. Toți cei care vin aici nu vin la masa pusă, nu vin la candidaturi dinainte asigurate, ci vin să muncească, astfel încât pentru prima oară în ultimii 33 de ani forțele care au condus românia să fie înlăturate democratic de la putere”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.