One-woman-show ‘Brâncuşi, dragostea mea’, regizat de Beatrice Rancea, pe 7 decembrie, la ARCUB

0
213
constantin-brancusi

Spectacolul one-woman-show ‘Brâncuşi, dragostea mea’, regizat de Beatrice Rancea, creat şi interpretat de Claudia Motea, va fi prezentat pe 7 decembrie, la Sala Mare a ARCUB, informează un comunicat de presă.

Brâncuşi, dragostea mea’ aduce în prim plan nouă poveşti de iubire din viaţa marelui artist, trăite în atelierul său din Montparnasse, cu femei celebre care i-au fost muze. De la Margit Pogany la Maria Tănase la Peggy Guggengeim, Cella Delavrancea, Eileen Lane, Madame Leonie Ricou, Maria Bonaparte, Baroneasa Renee Irana Frachon şi Miliţa Petraşcu, toate cele nouă personaje feminine sunt interpretate de Claudia Motea, iar prezenţa lui Brâncuşi este construită prin cuvinte din scrisorile artistului rostite de vocea actorului Marius Bodochi, pe muzica live interpretată la vioară de Geanina Meragiu şi la pian de Adina Cocargeanu.

 

Lansat în februarie 2022, la împlinirea a 146 de ani de la naşterea lui Constantin Brâncuşi, spectacolul este inspirat de cartea cu acelaşi nume scrisă de Claudia Motea.

Biletele au fost puse în vânzare la preţuri cuprinse între 35 de lei şi 50 de lei şi pot fi achiziţionate online de pe acub.ro, bilet.ro şi de la casa de bilete ARCUB.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.