Opera Națională București a decis amânarea evenimentului „Societarii Operei” din data de 9 octombrie

Din cauza ratei extrem de crescute de incidență cu virsusul SARS-CoV-2, Opera Națională București a decis amânarea evenimentului „Societarii Operei” din data de 9 octombrie.

Motivul este protejarea persoanelor care intră în categoria de risc, mai ales că evenimentul ”este dedicat personalităților marcante care au făcut istoria primei scene lirice a țării”.

”Pentru că ne dorim să nu expunem și să protejăm pe cât posibil de mult persoanele care intră în categoria de risc, având în vedere faptul că evenimentul este dedicat personalităților marcante care au făcut istoria primei scene lirice a țării, seara dedicată stelelor operei se va amâna până la o dată ulterioară la care putem avea o predictibilitate mai mare.”, arată reprezentanții Operei București.

În cazul în care ați achiziţionat bilete la eveniment, acestea pot fi returnate la casa de bilete până la finalul anului 2021 sau transformate în vouchere.

Pentru returul biletelor achiziționate online, este necesar să trimiteți o cerere în acest sens la adresa de e-mail: bilete@operanb.ro .

Opera Națională București îi așteaptă pe spectatori la următoarele spectacole și evenimente din Stagiunea „Opera 100”!

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati