Opera Națională București prezintă Otello, PeerGynt & Carmina Burana și Faust în cadrul Seri de Operă Online

Opera Națională București transmite în Săptămâna Mare spectacolele „Otello” de Giuseppe Verdi, „Peer Gynt & Carmina Burana” de Edvard Grieg și Carl Orff și „Faust” de Charles Gounod, în cadrul Seri de Opera Online.

Astfel, luni, 13 aprilie, ora 18:30, veți putea urmări înregistrarea spectacolului „Otello” de Giuseppe Verdi, în regia lui Giancarlo del Monaco, eveniment din 30.09.2018.

Miercuri, 15 aprilie, începând cu ora 18:30 în cadrul Seri de Opera Online se va difuza spectacolul de balet „Peer Gynt & Carmina Burana” de Edvard Grieg și Carl Orff, în coregrafia lui Davide Bombana, eveniment din 18.05.2019.

În Joia Mare a Sărbătorilor Pascale, pe 16 aprilie, ora 18:30 vom difuza spectacolul „Faust” de Charles Gounod, în regia lui Alexandru Tocilescu, eveniment din 17.01.2019.

”Prima scenă lirică a țării vine în întâmpinarea iubitorilor de opera cu spectacole difuzate online, în fiecare zi de luni și joi a săptămânii. Ne dorim pe această cale, că în această perioada de grea încercare pentru toată lumea, să fim mai aprope unii de ceilalți prin muzică și cultură, pe care le susținem necondiționat”, se precizează într-un comunicat de presă.

Înregistrările vor fi disponibile pe pagină oficială de Facebook a instituției, cât și în link-ul www.operanb.ro/operaonline, fiind accesibile publicului pe durata difuzării spectacolului.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati