Operatorul de salubritate din Sectorul 2, sancționat pentru nerespectarea programului de ridicare a fracțiilor de deșeuri

Întârzierile la ridicarea fracţiei uscate (reciclabile) i-au adus operatorului de salubritate din Sectorul 2 penalizări în valoare de 25.500 de lei, în doar o săptămână.

Ca urmare a plângerilor venite din partea mai multor cetăţeni, primarul Sectorului 2, Radu Mihaiu, a verificat situaţia din teren.

“Mulți dintre voi mi-ați atras atenția că în ultimele săptămâni sunt întârzieri la ridicarea fracției uscate. Am verificat cu inspectorii noștri toate aceste sesizări și s-au confirmat. Am documentat în teren, cât și după datele GPS, toate situațiile în care programul de ridicare nu a fost respectat.

Pentru fiecare zi de întârziere am aplicat sancțiuni operatorului de salubritate care evident nu și-a îndeplinit obligațiile contractuale. Toate situațiile confirmate i-au adus penalizări de 25.500 lei, doar pentru o săptămână documentată. Vom verifica la virgulă programul de ridicare. Nu accept să stăm cu gunoiul în stradă!

Vă mulțumesc că sunteți vigilenți și că ne semnalați problemele din teren, imediat ce apar. Împreună putem păstra Sectorul 2 curat, așa cum ne dorim.”, a declarat primarul Sectorului 2, Radu Mihaiu.

Orice nereguli întâmpinaţi din partea operatorului de salubritate puteţi face sesizări pe adresa de e-mail: salubrizare@ps2.ro. De asemenea, pentru a fi corect informați cu privire la programul de ridicare a fracțiilor de deșeuri, puteți accesa harta digitală: http://salubrizare.ps2.ro/harta/

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati