Opritoarele ilegale de pe străzile și trotuarele din Sectorul 2 sunt desființate de Poliția Locală – FOTO

Viceprimarul Sectorului 2, Alexandra Chirilă, anunță că opritoarele ilegale de pe străzile și trotuarele din sector sunt desființate de Poliția Locală și ADP. ”Avem peste 400 astfel de opritoare raportate și centralizate”, a precizat aceasta pe pagina de Facebook.
”Împreună cu Primaria Sectorului 2 – Politia Locala și Administrația Domeniului Public Sector 2 am început procesul de curățare a străzilor și trotuarelor de opritoarele ilegale: capre de lemn, cauciucuri, bolarzi, conuri, stâlpișori și alte asemenea improvizații.”, arată sursa citată.
FOTO: Facebook / Alexandra Chirila Viceprimar Sector 2
Acțiunea s-a desfășurat în zona Dragoș Vodă- Ardeleni-Făinari – Episcop Radu- Părintele Galeriu, însă există peste 400 astfel de opritoare raportate și centralizate la nivelul sectorului.
Blocarea căilor de acces și a domeniului public constituie contravenție și este sancționată cu amendă între 500 și 1500 lei pentru persoane fizice și 1500 și 2500 pentru juridice, explică viceprimarul Sectorului 2.
FOTO: Facebook / Alexandra Chirila Viceprimar Sector 2
”Ne dorim cu totii să locuim într-un sector mai ordonat și curat iar aceste opritoare, chiar dacă par nesemnificative, contribuie la o impresie generală de dezordine și nepăsare, ceea ce nu suntem dispuși să tolerăm.”, a completat Alexandra Chirila.
FOTO: Facebook / Alexandra Chirila Viceprimar Sector 2

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati